Cum pot deveni membru?

1. Consultă statutul ASNER

În conformitate cu statutul, poți deveni membru activ (medic specializat intr-o disciplină care necesita explorarea functională a sistemului nervos central sau neuromuscular și care practică investigația electrodiagnostică), membru asociat (medic în training sau inginer, tehnician, student etc. interesat în electrodiagnostic neurofiziologic) sau  membru corespondent (membru al diasporei cu activitate stiintifica sau profesională in neurofiziologia clinică recunoscută internațional).

Nou: In caz ca profesia specificata este medic, trebuie specificat codul unic de identificare a medicului (CUIM) necesar pentru eliberarea diplomelor de participare la evenimentele ASNER conform cu  solicitarea Colegiului National al Medicilor din Romania.

2. Completează CEREREA DE ADERARE TIPARITĂ

3. Trimite CV

Pentru a menține o bază de membri cât mai exactă, așteptăm să ne trimiți CV-ul tău actualizat prim email la: contact@asner.org sau prin FAX la: 0364.401.482.

4. Achită taxa de înregistrare in Societate.

Taxa de inscriere este 100 RON.

ASNER isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxei de înscriere anual.

Plata se efectueaza in contul lei: RO84BTRL04101205M66489XX deschis la Banca Transilvania sucursala Cotroceni, avand ca beneficiar: ASOCIATIA SOCIETATEA DE NEUROFIZIOLOGIE ELECTRODIAGNOSTICA DIN ROMANIA;

5. Achită cotizația anuală.