Conferința Națională ASNER 2010

Încurajați de succesul din 2009, ASNER organizează cea de-a doua Conferință Națională de Neurofiziologie Clinică la Cluj-Napoca, 16-17 Octombrie 2010. Ca un element de noutate, anul acesta conferința va fi precedată de cursuri paralele de EMG (Erik Stalberg, Suedia) și EEG (Florin Amzica, Canada) organizate în perioada 14-15 Octombrie. Toate manifestările științifice vor avea loc la Hotel Opera Plaza.

Comitetul Științific: Florin Amzică (Canada),  Ovidiu Băjenaru (Romania), Valentin Bohotin (România), Reinhard Dengler (Germania), Bogdan Florea (România), Hessel Franssen (Olanda), Pierre Lozeron (Franța), Tudor Lupescu (România), Ioana Mîndruță (România), Mihai Moldovan (Danemarca), Mircea Moldovan (România), Ayghiul Mujdaba-Elmi (România), Dafin Fior Mureșanu (România), Valeriu Neștianu (România), Cristina Panea (România), Constantin Popa (România), Bogdan Popescu (România), Dan Psatta (România), Erik Stalberg (Suedia), Alexandru Șerbănescu (România), Edith Sisak (România).

Detalii despre program și taxe puteți găsi în anunțul tipărit care poate fi descărcat AICI.

Pentru a veni în întâmpinarea membrilor săi și a rezidenților/studenților, ASNER a negociat prețuri preferențiale pentru participare și cazare. Aveți ocazia să aplicați și pentru a deveni membru ASNER cu ocazia acestei conferințe.Ținând cont ca nu mai sunt decât 3 luni din anul acesta, noii membri vor fi scutiți de taxa anuală pe 2010, cu obligația de a achita în timp util taxa pe 2011.

Termenul limită pentru înregistrare este 8 Octombrie 2010. Pentru înregistrare, comptetați formularul electronic de mai jos și/sau descărcați formularele aferente (în format PDF sau DOC), completați-le cu majuscule, și trimiteți-le pe fax ( 0364.401.482) sau email (contact@asner.org și/sau bogdan_florea@yahoo).

Notă: cursurile pre-conferință de EMG și EEG se organizează în paralel. Cursul cu elemente introductive de neurofiziologie și EEG organizat de Prof. Amzică începe Joi la ora 14:00. Cursul de perfecționare in EMG organizat de Prof. Salberg începe Joi la ora 9:00. Ambele cursuri încep Vineri de la ora 9:00.

<Toate locurile au fost ocupate. Formularul electronic a fost închis.>

Toate plățile se efectuează doar in contul lei: RO84BTRL04101205M66489XX deschis la Banca Transilvania sucursala Cotroceni, avand ca beneficiar: ASOCIATIA SOCIETATEA DE NEUROFIZIOLOGIE ELECTRODIAGNOSTICA DIN ROMANIA. Vă rugăm să specificați pe ordinul de plată ce reprezintă suma plătită (e.g. TAXA PARTICIPARE CONFERINTA 2010, TAXA PARTICIPARE CURS PRE-CONFERINȚA EMG, etc). Promptitudinea înregistrării dumneavoastră este asigurată dacă după efectuarea plății, trimiteți o copie a ordinului de plată pe fax (0364.401.482) sau email (contact@asner.org si/sau bogdan_florea@yahoo.com) către Secretariatul ASNER.

Termenul limită pentru comunicări științifice este 1 Octombrie 2010.

NU UITAȚI DE COMPETIȚIA DE POSTERE! Dovadă a nivelului ridicat a participanților și juriului ASNER, vă anunțăm că lucrarea câștigătoare din 2009 „Endogenous adenosine A1 receptor activation underlies the transient post-ischemic rhythmic delta EEG activity” de Alexandra Oana Constantinescu, Andrei Ilie, Dragos Ciocan, Ana-Maria Zagrean și Leon Zagrean sub coordonarea lui Mihai Moldovan, a fost recent acceptată spre publicare în prestigioasa revistă oficială a IFCN, „Clinical Neurophysiology” (10.1016/j.clinph.2010.09.015).

Reamintim câștigătorilor din 2009 că sunt scutiți de plata taxei de înscriere la Conferința din 2010.

Dacă doriți să prezentați un POSTER comptetați formularul electronic de mai jos sau trimiteți rezumatele prin email in format PFD sau DOC (contact@asner.org și/sau bogdan_florea@yahoo).

<Formularul electronic a fost închis.>

Mulțumim sincer sponsorilor-parteneri al căror sprijin financiar și logistic a facut posibilă organizarea Conferinței Naționale ASNER 2010.

ASNER a avut alături Societatea Națională de Neurologie, Societatea pentru studiul Neuroprotecției și Neuroplasticității și Federația internațională de Neurofiziologie Clinică.