Conferința Națională 23+24,25 Septembrie 2011

Termenul limită pentru înregistrare și postere este Marți 20 Septembrie 2011. Locurile sunt limitate. Înscrierea se va face în ordinea confirmării plății și înregistrării.

Încurajați de succesul din 2009 și 2010, ASNER organizează cea de-a treia Conferință Națională de Neurofiziologie Clinică, Sâmbăta 24 și Duminică 25 Septembrie 2011 la București.

Conferința va fi precedată de cursuri clinice interactive de EMG și EEG, Vineri 23 Septembrie. Pentru a da ocazia celor interesați să participe la toate evenimentele,  cursurile pre-conferință nu se vor mai desfășura în paralel: cursul de EMG este programat de la 9 la 13 iar cursul de EEG de la 14 la 18.

Fiecare curs pre-conferință, cât și conferința propriuzisă vor fi punctate separat cu Credite de Educație Medicală Continuă (EMC).

Toate evenimentele vor avea loc la Hotel RAMADA PLAZA București, Sala EUROPA.

Invitatul de onoare este Profesor Doctor Paolo Maria ROSSINI, Președintele Federației Internaționale de Neurofiziologie clinică (IFCN).

Comitetul Științific: Florin Amzică (Canada), Ovidiu Băjenaru (Romania), Sandor Beniczky (Danemarca), Dumitru Constantin (Romania), Irina Constantinescu (Elveția), Bogdan Florea (Romania), Maria Iancău (Romania), Tudor Lupescu (România), Ioana Mîndruță (România), Mihai Moldovan (Danemarca), Mircea Moldovan (România), Ayghiul Mujdaba-Elmi (România), Dafin Fior Mureșanu (România), Valeriu Neștianu (România), Cristina Panea (România), Constantin Popa (România), Bogdan Popescu (România), Dan Psatta (România), Paolo Maria Rossini (Italia), Andreas Schiller (Elvetia), Alexandru Șerbănescu (România), Edith Sisak (România).

Puteți tipări broșura conferinței de AICI.

Programul:

Pentru a veni în întâmpinarea membrilor săi și a rezidenților/studenților, ASNER a negociat prețuri preferențiale. Aveți ocazia să aplicați și pentru a deveni membru ASNER cu ocazia acestei conferințe.

Termenul limită pentru înregistrare și postere este Marți 20 Septembrie 2011. Locurile sunt limitate. Înscrierea se va face în ordinea confirmării plății și înregistrării.

Pentru înregistrare, comptetați formularul electronic de mai jos și/sau descărcați formularele aferente (în format PDF), completați-le cu majuscule, și trimiteți-le pe fax ( 0364.401.482) sau email (contact@asner.org și/sau bogdan_florea@yahoo).

Atenție! Dacă ați aplicat pentru a fi membru ASNER cu această ocazie, beneficiați de taxele de participare la nivel de membru.

Atenție! Particparea la ambele cursuri pre-conferință de EMG și EEG vă asigură o reducere de taxă suplimentară.

(FORMULARUL a fost închis)

Toate plățile se efectuează doar in contul lei: RO84BTRL04101205M66489XX deschis la Banca Transilvania sucursala Cotroceni, avand ca beneficiar: ASOCIATIA SOCIETATEA DE NEUROFIZIOLOGIE ELECTRODIAGNOSTICA DIN ROMANIA. Vă rugăm să specificați pe ordinul de plată ce reprezintă suma plătită (e.g. TAXA PARTICIPARE CONFERINTA 2011, TAXA PARTICIPARE CURS PRE-CONFERINȚA EMG,EEG sau EMG+EEG,TAXA înscriere + COTIZAȚIE anuală 2011). Promptitudinea înregistrării dumneavoastră este asigurată dacă după efectuarea plății, trimiteți o copie a ordinului de plată pe fax (0364.401.482) sau email (contact@asner.org si/sau bogdan_florea@yahoo.com) către Secretariatul ASNER.

NU UITAȚI DE COMPETIȚIA DE POSTERE! Dovadă a nivelului ridicat a participanților și juriului ASNER, vă anunțăm că lucrarea câștigătoare din 2009 „Endogenous adenosine A1 receptor activation underlies the transient post-ischemic rhythmic delta EEG activity” de Alexandra Oana Constantinescu, Andrei Ilie, Dragos Ciocan, Ana-Maria Zagrean și Leon Zagrean sub coordonarea lui Mihai Moldovan, a fost recent publicată în prestigioasa revistă oficială a IFCN, „Clinical Neurophysiology” (10.1016/j.clinph.2010.09.015).

Termenul limită pentru înregistrare și postere este Marți 20 Septembrie 2011. Locurile sunt limitate. Înscrierea se va face în ordinea confirmării plății și înregistrării.

Reamintim câștigătorilor competiției de postere din 2010 că sunt scutiți de plata taxei de înscriere la Conferința din 2011.

Dacă doriți să prezentați un POSTER comptetați formularul electronic de mai jos sau trimiteți rezumatele prin email in format TXT, RTF sau DOC (contact@asner.org și/sau bogdan_florea@yahoo). Limba engleză este acceptată atât pentru rezumat cât și pentru poster.

Atenție! Pentru a putea să vă garantăm un spațiu de afișaj corespunzător este recomandabil ca posterul să fie tipărit în format A0 portret vertical (84 cm lățime x 120 cm înălțime).

(FORMULARUL a fost închis)